Goede doel: Stichting Muziekids

Stichting Muziekids:

Als kind ben je in een ziekenhuis, kliniek of revalidatiecentrum, vaak jezelf niet meer. Het draait daar dan niet om wié jij bent, maar om wat voor ziekte, aandoening of handicap je hebt.

Dat is al niet leuk, maar soms kan het ook een vervelende, verdrietige én als je pech hebt, langdurige periode zijn. Stichting Muziekids wil je dan afleiding, ontspanning en plezier bieden. Daarmee je stressniveau verlagen en jouw genezingsproces zoveel mogelijk stimuleren.

De missie van Stichting Muziekids is het ‘aangenamer maken van het verblijf van kinderen in zorginstellingen door middel van muziekbeleving’. Met muziekbeleving biedt stichting Muziekids kinderen ontspanning, afleiding en plezier, om zo hun zorgsituatie – daar waar mogelijk – te verzachten.

Muziekids maakt de wereld van het zieke kind een beetje aangenamer en leuker door het zelf en samen maken van muziek. Dat doet hun zorgen even vergeten, het stressniveau verlagen en het genezingsproces in positieve zin aanwijsbaar stimuleren.

Kijk snel op hun
website.

Monné Zorg en Beweging zet zich in 2020 in om geld op te halen voor Stichting Muziekids. Van elke inschrijving voor de singelloop wordt 2.50 gedoneerd aan de stichting. 

Help jij ons ook en doneer je voor de kinderen van Muziekids?

Scroll Up