Singelloop 2020

4 oktober 2020 is het 35-jarige jubileum van de Singelloop. Ook dit jaar zal het een prachtig feest worden met een hoop hardlopers, veel publiek en gezelligheid. Er zijn 5 verschillende afstanden, namelijk de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of de familieloop. 

Sluit jij je bij ons aan en loop je samen met Monne de singelloop?
Meld je aan via singelloop@monne-zorgenbeweging.nl

foto grote kerk

Hoe ziet de dag eruit?

We gaan er een leuke en sportieve dag van maken met zo veel mogelijk mensen. Je bepaalt natuurlijk zelf welke afstand je loopt, dit kan de 5,10, 21 kilometer zijn of de familieloop.
Voor de race wordt iedereen ontvangen bij cafe Publieke Werken. Hier ontvangen we je met een kopje koffie en krijg je jouw startnummer en inschrijfbewijs. Ook krijg je van ons een goodiebag.

Tijdens de race kan je lopen met een groepje mensen of je loopt op je eigen snelheid.

Na afloop verzamelt iedereen zich weer bij cafe Publieke Werken waar we de dag afsluiten met een gezellige borrel en natuurlijk het uitreiken van het opgehaalde bedrag aan Stichting Muziekids!

Kosten

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

 • De inschrijving wordt geregeld
 • Ontvangst bij CafĂ© Publieke werken waarbij je het volgende krijgt:
  • Koffie of thee
  • inschrijfbewijs en startnummer
  • Hardloopshirt van Monne Zorg en Beweging
  • Goodiebag
 • Gezellige afsluiting bij Cafe Publieke Werken na afloop                                van de race met 1 gratis consumptie

Op dit moment zijn de prijzen van deelname nog niet bekend gemaakt door de organistatie van de Singelloop. Zodra hier meer over bekend is , updaten wij meteen de inschrijfkosten.

Kosten per afstand:
5km: .. euro
10km: .. euro
21km: .. euro

Familieloop: .. euro

Per inschrijving wordt er 2,50 euro gedoneerd aan het goede doel.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de Singelloop, is het mogelijk om je in te schrijven voor diverse loopgroepen.

Scroll Up